Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM) tarafından verilen “Etkili İletişim Becerileri ve Çatışma Çözme” semineri, 25.10.2022 Salı günü Kız Öğrenci Yurdu Çalışma ve Seminer Odasında gerçekleştirildi.

Yurtlarımızda konaklamakta olan kız ve erkek öğrencilerimizin kişisel, mesleki ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen seminer kapsamında, “Çatışma türleri ve çatışmaya gösterilen tepkiler”, “Sağlıklı iletişim kurmanın yolları”, “Çatışma çözme becerileri” gibi başlıklara yer verildi. İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilen seminerde öğrencilerimiz Üniversitemiz PDRM psikologları ve psikolojik danışmanları ile tanışma ve sohbet etme olanağı da buldu.