2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ücret İşlemleri Hakkında

Bilindiği gibi yurtlarımız, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonucu alınan hibrit eğitim kararı nedeniyle 8 Nisan 2023 tarihinde yeniden hizmet vermeye başlamıştır.

Üniversitemiz Mütevelli Heyet kararı doğrultusunda, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında;

• Yüz yüze eğitimi tercih ederek, yurtlarımızda konaklayan öğrencilerle ilgili olarak hizmet alınamayan 27 Şubat-07 Nisan 2023 tarihleri arasına isabet eden ücret iadelerinin yapılması,
  • Online eğitimi tercih ederek, bahar dönemi için yurtlarda konaklama yapmayacak öğrencilerin dilekçelerini 5 Mayıs 2023 tarihine kadar Kız/Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüklerine e-posta yoluyla iletecekleri taleplerine göre, bahar dönemi için yatırmış oldukları ücretlerin iade edilmesi veya bir sonraki döneme mahsup edilmesi,
  • Bahar dönemi için yurtlarda sadece sınavlarda konaklama yapacak öğrencilerin ücret iadelerinin, yurtların kapanış tarihinden itibaren bir ay içerisinde yapılması söz konusu olacaktır.

*  Final sınavları için yurda giriş en erken 5 Haziran 2023 Pazartesi, çıkış en geç 18 Haziran 2023’tür. Bununla birlikte, ücret iade tutarı yurda giriş tarihine bakılmaksızın 5-18 Haziran 2023 tarihleri arasındaki 2 haftalık dönemi kapsamaktadır.

Ücret iadeleri, öğrencilerimizin şahsi IBAN numaralarına yatırılacaktır. IBAN numaralarının kendilerine ait olmaması durumunda, öğrencilerimizin ücret iadeleri için Vakıfbank Meşrutiyet Şubesi’ne bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Duyuru Güncelleme Tarihi: 05.05.2023

Duyuru Eklenme Tarihi: 25.04.2023