Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 2022 – 2023 bahar dönemi eğitim-öğretimine ilişkin aldığı kararlar ile Üniversitemiz Senatosu’nun 31 Mart 2023 tarihli toplantısında, Üniversitemizde 3 Nisan 2023 tarihi itibarıyla bahar döneminde hali hazırda uygulanmakta olan uzaktan öğretime devam edilmesi ve isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın yüz yüze eğitim verilmesi kararlaştırılmıştır.

Statüsü gereği Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olan Öğrenci Yurtlarımızın faaliyete geçmesi ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup alınacak kararlar doğrultusunda öğrencilerimiz bilgilendirilecektir.

Duyuru Ekleme Tarihi : 31.03.2023