Yeni tip Koronavirüs (Covid- 19) hastalığıyla mücadele ve yayılımının önlenmesi amacıyla  Üniversitemizde uzaktan öğretime başlanması nedeniyle, kız ve erkek öğrenci yurtlarımız 16 Mart 2020 tarihinden itibaren kapatılmıştır.

Koronavirüs  (Covid-19) tedbirleri  kapsamında tüm odalarımız, ortak yaşam ve genel kullanım alanlarımız özel dezenfektan sıvılarla günlük olarak temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir.

Öğrencilerimizin, 2019-2020 Bahar dönemi sonuna kadar odalarında kalan eşyalarını alma zorunlulukları bulunmamakla birlikte, isteyen öğrencilerimiz hafta içi  09:15-17:00  saatleri içerisinde eşyalarını alabilirler.

Duyuru Ekleme Tarihi : 08.04.2020