ODA YERLEŞİMİ: 2019-2020 akademik yılında kız ve erkek öğrenci yurduna kayıt işlemini yapan öğrencilerimizin konaklayacakları oda numaraları yönetim tarafından belirlenmekte olup; üç kişilik odalarda yatak yerleşimi yurt yönetimi tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerimiz oda yerleştirme planlarını yurda giriş yaptıklarında yurt memurundan öğrenebileceklerdir.

Yurdumuzda konaklayan öğrencilerimize 1 adet yastık ve alez Yurt Müdürlüğümüz tarafından temin edilmektedir. Yorgan ve nevresim takımını öğrencimizin getirmesi gerekmektedir. Yataklarımız bazalıdır.

YEMEK HİZMETİ: Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti akademik takvimde derslerin başlangıç tarihi olan 23 Eylül 2019 Pazartesi günü sabah kahvaltısı ile başlayacaktır.

Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı ve Resmi Tatillerde yemek hizmeti verilmemektedir.

Öğrenmek istediğiniz diğer konularla ilgili sorularınız, görüş ve önerileriniz için mesajlarınızı https://yurt.cankaya.edu.tr/iletisim/ üzerinden bize iletebilirsiniz.