Öğrencilerimiz, akademik takvimde belirtilen ders başlangıç tarihinden en erken 3 (üç) gün önce, 30 Eylül 2022 Cuma saat 09:15 itibariyle yurtlarımıza giriş yapabilirler. Yemek hizmetimiz 3 Ekim 2022 Pazartesi sabah kahvaltısı ile başlayacak, 11 Haziran 2023 Pazar günü sabah kahvaltısı ile sonlanacaktır.

Tüm öğrencilerimizin, aşağıda belirtilen evrakları yurt@cankaya.edu.tr adresine göndermesi veya yurda giriş esnasında teslim etmeleri zorunludur.

Kayıtlı öğrenciler için kayıt yenileme belgeleri:

1. Adli sicil/arşiv kaydı belgesi (e-devlet).
  2. Adres değişikliği var ise ikametgah belgesi (e-devlet).

Yeni öğrenciler için kayıt belgeleri:

1. T.C Kimlik kartı fotokopisi veya nüfus kayıt örneği (e-devlet)
  2. Öğrenci kimlik fotokopisi veya üniversiteye yeni kayıt belgesi,
  3. İkametgah belgesi (e-devlet).
  4. Sağlık durumunun yurtta kalmasına elverişli olduğunu belirten ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu (Hastane veya sağlık ocağından alınabilir.)
  5. Adli sicil/arşiv kaydı belgesi (e-devlet)
  6. İki adet vesikalık veya biyometrik fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)
  7. Yurtlar Taahhütnamesi (Öğrencimiz tarafından okunmalı ve imzalanmalıdır)
  8. GSB Hizmet Taahhütnamesi (Yurtlar Müdürlüğü tarafından doldurulacak ve bir nüshası öğrenciye verilecektir.)

Öğrencilerimiz yurda giriş yapmadan önce Konaklama ve Yurt Hizmetleri dokümanını mutlaka okumalıdır.

Yeni öğrencilerimize, Üniversitemize ve yurtlarımıza hoş geldiniz diyor, 2022-2023 akademik yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Duyuru ekleme tarihi : 15.09.2022