YURTLARIMIZIN KAPANIŞI:

• Öğrencilerimizin, final sınavlarının bitiş tarihinden itibaren 3 (üç) gün içinde odalarını boşaltmaları gerekmektedir.
  • Odalarımızda detaylı temizlik, bakım ve onarım yapılacağından, bahar döneminde yurtlarımızda konaklamayan ve oda teslimi yapmayan öğrencilerimizin 7 Temmuz 2023 Cuma gününe kadar, hafta içi mesai saatleri içerisinde odalarını boşaltmaları gerekmektedir.
  • Yemek hizmetimiz, 19 Haziran 2023 Pazartesi sabah kahvaltısı ile sona erecektir.

YURTTAN ÇIKIŞ İŞLEMLERİ:

1. Oda Teslimi:

Yurttan çıkış yapılacağı gün yurt memuru eşliğinde,

• Demirbaş listesi kontrol edilir.
  • Oda kontrolü ve varsa hasar tespiti yapılır.
  • Oda anahtarı teslim edilir.

Oda anahtarının teslim edilmemesi halinde bedeli depozito ücretinden kesilecektir.

1. Eşya Bırakma:

Bir sonraki eğitim-öğretim döneminde yurtlarımızda kalmaya devam edecek olan öğrencilerimiz, üzerine isimlerini yazarak bavul odasında en fazla 2 valiz/koli bırakabilirler. Bırakılan eşyalardan Yurt İdaresi sorumlu değildir.

1. Depozito İadeleri:

İade işlemleri, öğrencilerimizin odalarında hasar tespit edilmemesi halinde, çıkış işlemleri tamamlandıktan sonra başlayacaktır.Bahar döneminde konaklama yapmayan öğrencilerimizin hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, depozito iadeleri dönem sonu ücret işlemleri ile birlikte yapılacaktır.

İadeler, öğrencilerimizin şahsi IBAN numaralarına yapılmaktadır. IBAN numaralarının kendilerine ait olmaması durumunda, öğrencilerimizin ücret iadeleri için Vakıfbank Meşrutiyet Şubesi’ne bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Duyuru ekleme tarihi: 30.05.2023

Duyuru güncelleme tarihi: 12.06.2023